den lilla koppen

Hej :)

Idag vaknade jag kl 7, och mådde toootttttaaaal skit! Huvudet dunkande som nog aldrig förr, halsen värkte och sved, näsan var igentäppt och tårarna hade runnit (ja de gör det på mig när jag är sjuk, haha) och ja mådde så sjukt illa. Men det var bara att ligga kvar en stund, mamma gjorde alvedon eftersom jag inte kunde resa på mig utan att allt blev svart för ögona och utan att bli snurrig. Men sen gick jag upp och duschade och åt.

Helt sjukt när man måste lägga sig ner efter att ha satt på sig ett par byxor för att man är så slut, varm, anfådd och så snurrig. Då kände jag bara..nää! Så la mig ner ett tag men insåg att jag var tvungen att åka till skolan eftersom att jag och Sara skulle få skjuts av mormor och morfar. Vi skulle nämligen bara ta skolfoto och sen åka hem.

Men det blev lite bättre och vi åkte och tog kort. For vidare till Ikano och tog en fika med mormor och morfar och åkte hem.
Så nu sitter jag i soffan och har tagit alvedon, krypit ner under filten och dricker te ur den lilla koppen. Haha enorm.
Nu ska jag nog sova.
Vill bara vara hemma imorgon, men vi har genomgång om huden som vi har prov på om en vecka, sen förebereda frisyrer till redovisning som är på fredag, och sen på fredag är det förberedelse och sen redovisning. Men jag orkar verkligen inte, tror allllllldrig att jag mått såhär dåligt av en förkylning. Jag vill bara sjunka under marken. Fyfaan alltså.Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0