when i am asleep

Åhh, vad jag blir sur på när man inte kan sova.
I alla fall drog jag till Jennica igår, hade tvåmannadisco i hennes rum med dunka dunka, thihih, fy fan vad jag älskar dig din sjuka jävel ♥
Kom hem vid halv 1, men somnade väl vid 4 eftersom jag låg och hostade heeela tiden så jag kunde inte somna. Fy, hard times alltså. Tog hostmedicin och höjde upp sängen (ni vet sådär som man kan lyta upp huvuddelen?). Är inte hostmedicin till för att man ska sluta hosta? Men naee Linnéa börjar hosta ännu mer. Fast sen hjälpte det väl antagligen eftersom jag tillslut somnade.

Känns som att det är söndag idag, fast det äre ju inte.. Ska bli skönt att få sova ut imorgon med :)!
Ikväll ska jag hem till Sanna för tjejkväll ♥
Vi ska laga mat och bara mysa. I värsta fall lär det väl bli pizza om vi inte lyckas med maten, haha fast det ska vi nog göra!

Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem från stan. Eftersom att byxorna jag bytte igår, också var trasiga på exakt samma ställen! Så de skulle gå in och byta dem igen. Visst, inte bästa kvaliteten då, så egentligen borde jag inte ha de byxorna...men de var de skönaste ever..nästan. Nä men känner att jag vill ha dem. Mamma skulle försöka fixa till sömmen så att de inte spricker där igen. För sömmen satt fast i både hällan och fickan, så det är när man sticker ner något i fickan som man drog i sömmen så att det sprack. Så jag hade rätt i att jag inte drog i dem hällorna, suck on that..tjuriga expidit.

Känner att det är dags för dagens shot hostmedicin nu innan jag hostar ihjäl mig!

Men slänger in före och efterbilderna på håret, som jag totalt glömt bort.

Före:Efter:Fiina minen,
men inte så stor skillnad :)

Pusss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0