Bussresa förut

"Hej,

Just nu när jag skriver, sitter jag på bussen påväg hem från lkpg. Mycket mycket tråkigt. Just nu är vi vid vreta gymnasiet, så det är ett bra tag kvar. Usch jag vill bara hem. Men när jag väl kommer till stan sen så måste jag ta bussen hem också…åååh allt detta bussåkande. Jag orkar inte!

Fick stanna kvar lite längre idag än vad jag brukar göra på tisdagar eftersom jag hade mentorssnack med Helen. Det gick dock fort och bra J

Har haft idrott idag, vilket inte egentligen var så jobbigt pass, men det var en plåga med denna träningsvärken asså!

Hade ju första danslektionen igårkväll, som var skitkul! Men vi körde också typ västa workouten asså. Haha, men det är bra..att få röra på fläsket lite :D

Men som sagt, det blir lite jobbigt när man har idrott dagen efter :P

Kom hem vid 9 igår då jag var ensam hemma. Haha, usch vad det inte är kul att vara det på kvällen när det är mörkt! Men jag hoppade in i duschen och satt en stund vid tvn, sen kom pappa hem och då kunde jag sova, hahah. Vad töntig jag är…hur ska jag klara av att flytta hemifrån ? Jag får helt enkelt flytta ihop med någon!

 

Träffade Linnea från förra klassen nu på rese också, mycket trevligt!

Och jag tror jag går under av värmeslag  snart, sitter på den sidan där solen gassar in genom fönstret och personen framför mig har tagit hela gardinen och personen bakom likaså. Taskmörtar!!

Men än sålänge har jag lyckats att få sitta ensam. Medina och Sara bredde upp sig över 2 säten när jag stod utanför och pratade med Linnea, så jag satte väskan intill fönstret och migsjälv vid gången. ASgött. Hoppas det håller sig s för jag tror inte min väska får plats vid fötterna om jag ska vara ärlig. Idrottskläder tar plats (Y)

Nahe nu känner jag att jag ska lägga ner datorn och kolla på vägen en stund. Haha.

 Puss"

Ja, det var förut, nu ska jag plugga,
 ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0