Hmmmm

Skrev precis ett inlägg. Där jag för det första började med att säga att mitt humör var bättre nu. Men näää då försvinner hela inlägget.
Har kollat på idol iaf, verkar helt okej nu iaf. Blev lite trött och småirriterad på de som kom in och var oseriösa, och sen får hon en biljett. Visst hon kanske kunde sjunga, men hon gjorde ändå bort sig rejält. Det där är ju en grej som stannar liksom.. aja her lost.

Hoppas det är vettigt iår :)

Imorgon drar jag till skolan för EN lektion. En lärarlös lektion. Känns sådär va.
Men men, åker dit, får uppgiften och drar hem så fort jag kan. Känns sådär att sätta sig på bussen när jag fortfarande mår illa :( får försöka med åksjuketablett.
Blä hatar känslan.

Ska fixa mig för säng nu. Asså hur vanligt är det att höra mig säga (se,skriva) att jag ska göra mig iordning för säng kl HALV 10?? hahah so not me. Men nu för tiden är jag så galet trött.
Inatt vaknade jag dock kl 02.46 och fick panik över att klockan (som var ställd på 05.40) inte hade ringt. Skyndade mig upp, kollade på mobilen och svor över att den inte hade väckt mig. Slängde många blickat på alarmtiden och vad klockan verkligen var, innan jag kom på att jag var alldeles för tidigt uppe. Usch.
Vaknade sen en gång i timmen.

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0