Long time no see

Eller vad är det man säger?
Hej ialla fall.

Har inte haft så mycket tid över till att skriva. Men fråga mig inte vad jag ahr gjort...för det vet jag inte sjäv vad jag har. Hmm, har varit med Jennica, Anna och Sofi i fredags iaf. Först med Anna, klippte hennes hår :D Härligt härligt!
Sen drog vi hem till Jennica där hon och Sofi var. Jag och Sofi gick till stan (eftersom de andra två sakerna tyckte det var för kallt ute.) Köpte godis och hyrde "The bounty hunter". Tittade på den, riktigt bra! Och sen var det snack och en massssa skratt. Efterlägtat. Mycket länge sen vi var alla 4..

Denna dag och gårdagen har jag spenderat i mitt rum typ.. Åkte till Ikea igår med mamma och pappa. Köpte två bokhyllor eller vad man ska kalla det, massa lådor och sen blev det en pall eller nått...förvaringspall kanske man ska kalla det. Och innan ikea blev det en ring på borensbergsmarken.
Så igårkväll blev ena hyllan uppsatt och fylld och idag blev hela rummet klart :) Härligt härligt. Slängde ut en hylla och skrivbordet, så det blev mycket mer plats, vilket är skönt då jag ahr ett sånt minirum :P Nu saknas bara en bredare säng...hatar 90sängar!!!!

Juste, på BikBok blev det också en mörkblå tjocktröja, en (don't know färgen...) stickad mysig tröja, en hallonrosa(?) tubhalsduk, ett halsband, armband, och två par tights. Har inga kort än, får se om det orkas med senare..

Så blevreee! Nöjd och har en stor svart låda och 4 små tomma, haha ojoj trodde jag knappast!

Nu ska jag gosa ner mig under filten och kolla på "Min brors flickvän"..och käka vindruvor!Pusssar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0