23 mars

Hej!
Vaknar upp och vad är det jag ser?! Vårväder med endast -1 grader ute!
Sitter nu på bussen påväg till Victor och känner mig allmänt lycklig. Solen skiner och fåglarna kvittrar, haha!
Igår hade jag en färg och klippkund som förgyllde min helg genom att hon blev så himla nöjd! Jag själv kände mig 110% säker på allt jag gjorde och det kändes förjävla bra :D ett plus var ju också att jag lyckades sälja 2 produkter.

Igårkväll blev det en hemmakväll med 3 timmars plugg. Fick dit 3 sidor till förbaskade vetenskapliga uppsats om Cypern till samhällen. Känns skönt bär man kommit en bit på vägen liksom!

Vi hörs, hej!


18 mars

Tredje gången gillt?
Sjuk 2 dagar innan lovet, dundersjuk en heeel vecka efter lovet, och sjuk nu igen! Hur mår mitt lilla immunförsvar egentligen?
Vaknade upp igår och ställde mig upp, trodde någon misshandlat mig med ett järnrör under natten, det var i alla fall så det kändes. Sängliggandes idag förutom en sväng till vårdcentralen.

Påbörjar nu min andra nyttiga vecka, lyckades asbra förra veckan och var riktigt stolt över mig själv. Idag sprack det dock lite, fast ändå inte. Gällde bara lite pommes till maten, men men, imorgon blir det inget sånt :)!

Vi hörs, hejhej!

När sötsuget kommer blir det antingen fruktsallad eller en sånhär:


9 mars

Nu har den här veckan i skolan gått och jag räknar dagarna till påsklovet!
Igår spenderade jag kvällen med Jennica och Anna, gjorde god mat och pratade om allt och ingenting i flera timmar, det var riktigt saknat!
Idag har jag haft en mysig lördag! Middag och tvtittande hos Victor, och nu ikväll melodifestivalen, chips, dipp och mamma o pappa som sällskap! :)
Robin var värdig vinnare, trots att jag bara sett första deltävlingen och nu finalen då. Hans reaktion slog ju allt, haha!

Vi hörs, puss

Det här har jag pysslat med i skolan den här veckan; tema bröllopsuppsättningar.


1 mars

Ny månad, nya tag! Eller?
Har spenderat hela veckan i sängen. Var riiiktigt länge sen jag var såhär sjuk, tror inte ens jag har varit sjuk såhär länge förut. Usch! Nu är jag iaf på bättringsvägen, bara dum hosta och hes.

Nu när jag blir frisk har jag iaf lovat mig själv att ta tag i träningen! Ska skaffa gymkort och börja på pass. Kan tänka mig att det blir lite lättare och lite roligare så :)
Fast nu ska jag njuta av att det är helg och äta gott ikväll!

Vi hörs!

Bild från Stockholm i helgen!


RSS 2.0