Bränd, trött och stukad

Jaa, det är precis vad jag är.
Bränd = låg och stekte i varamon med Jennica och Anna från 1 till typ 5, trodde dock inte att solen skulle ta så mycket som den gjorde, så nu ser jag hemsk ut, helt illröd/mörkröd över hela framsidan. HOT HOT HOT!
Trött = Repade från 17.30 till kl 23.00, i en bastu till replokal (lokverkstaden).
Stukad = Stukade foten idag, i sista scenen. Då ska vi stå uppe på podiumet som jag kallar det, och dansa. Bara det att för att vi skulle komma upp lite i höjd hade de lagt dit lastpallar. I dem är det ju mellanrum och när vi skulle börja dansa, snubblade jag och åkte ner med foten snett i ett av hålen. Ont som bara den! Så nu är den hårt lindad. Usch o fy.

Så, insmord och lindad fot. Nu saknas nog bara att sova. Om det går med tanke på den otroliga hettan dels från min hud men även från mitt rum. Det är olidligt varmt trots att jag har två bordsfläktar. Huh!
Får se vad som händer imorgon, måste ner till repet vid 5 för att bubba som jag så fint lärt mig att det heter på teaterspråk. Det innebär att fixa och göra iordning de grejer man ska använda, tex kläder eller rekvisita.Såg visst inte så röd ut, men trust me...det ÄR jag!

Pusssar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0