Not a perfect person.

Åhh, jag blir galen!
Sitter hemma i sängen. Är för trött för att göra något. Har ingen ork eller lust till att göra någonting. Det är illa fan när man inte ens orkar gå ner och hämta något att äta.
Jag har för mycket i huvudet. Inget hjälper. Hur jag än vrider och vänder på allt blir det en stor jävla mess i alla fall. Fan också. Varför ska allt vara så svårt? Eller är det jag som gör det svårt?
Det kanske är det mest självklara egentligen. Eller det verkar ju vara det för alla andra, men inte för mig. Nej för jag heter Linnéa Wenström och kan aldrig komma fram till något.
Fan!
Deppmusik på spotify gör ju saken ännu bättre (Y) Not, men jag orkar inte med något annat, och jag kan absolut inte sitta i "tystnaden" och lyssna på fläkten heller. Ingen lust för film, jag vill bara ut och gå..eller springa så fort så att man tillslut inte orkar ta ett steg till. Tömma tankarna. Eller kasta sönder något, det skulle vara rätt härligt det med faktiskt.

Min pappa är förövrigt grym ibland asså, han förstår när något är fel, han finns alltid där att prata med.
Även om han inte får veta allt, eller alla saker som tynger ner, så även de små sakerna har han bra saker att säga om för att stötta.

Alla har vi väl såna här dagar. Speciellt när man har känt sig trött och stressad länge. Så det är väl just det. Och tandställningen som gett mig huvudvärk och ett surigt humör gör väl inte saken bättre.
Men grejen som tynger mig mest just nu är att jag knappt har tid för mina vänner. Jag behöver dem. Det kanske låter för er som att jag träffar dem ganska ofta. Men GANSKA ofta räcker inte. Det kommer alltid något ivägen som gör att det bara blir en kort stund.

Fan. Oh det här var ett sånt inlägg som jag bara var tvungen att skriva. Men vet egentligen inte var jag ville komma med det. Det var bara för att få skriva av mig lite. Eller ja lite och lite men..

Jag ska bättra mig, måste få upp humöret och orken igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0