think

Sitter i sängen och halvkollar på sex and the city...sooom tydligen precis tog slut. Om jag inte minns fel borde det komma ett till avsnitt nu efter? Sånt som märks, jag hittar inte boxerdosan i mörkret.

Har varit en riktigt slapp dag idag. Skulle dock vara riktigt skönt med ledighet resten av veckan, men det funkar ju inte eftersom det är en vecka kvar nästan till premiär nu, pirrigt.

Legat hemma, ute på altanen och försökt sola..och läst lite. Boken jag läser är sjukt bra..en riktig Linnéa-bok, som jag önskar ska bli till film :P
Drog hem till Jennica för att hon, jag och Anna skulle dra till Varamon för ett dopp, men det blev aldrig så. Jag drog hem och käkade, sen blev det glass i borenshult :)

(Btw hade jag rätt, nu började ett till avsnitt av sex and the city!)

Känner att jag egentligen borde sova just nu, snackade med Anna lite nyss. Så skönt att få prata ut, utan att egentligen säga någonting. Jag fattar ingenting längre. Men alla andra verkar se det lika klart som en nytvättad glasruta, men glasrutan jag tittar genom, har nog inte blivit rengjord på åratal. Spindelnät och lera.
Asså jag måste ge mig. Jag tänker för mycket. Och jag skriver verkligen för mycket och för otydligt.

Nä nu ska jag sluta.
Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0