work

Hej!

Kom hem för ett tag sen från jobbet. Har varit riktigt kul idag faktiskt, serverade, tog beställning och tog för första gången hand om kiosken, alltså gjorde kulor och mjukglass. Dock är jag inte så bra på mjukglassmaskinen ännu, men det går väl snart :) Kulorna blir helt okej, bara att det tar lite längre tid än för de som varit där i flera år som uppläggare :P

Snart ska jag dra mig vidare på rep. Är inte så speciellt pepp på det, för det gör så förbannat ont när jag sjunger, och det ärkör idag :( Får ta snusen som hjälp (tihi vaxet). Det va en härromdagen som frågade mig om jag verkligen snusade, haha. För jag tar upp en bit vax, trycker ihop det för att mjuka upp det och sen lägger det vid sidan av läppen, för där har det skavt upp helt och hållet, men tydligen blev det lite för mycket vax. Haha så fuult!

Imorgon är det rep från 10 till typ 18, fast det kommer bli övertid står det. Samma sak på söndag. Men sen på måndag och tisdag har vi inget rep, men då kanske det blir jobb istället. Vi får se hur det blir. Känner att jag är riktigt trött nu. Det händer för mycket, hinner inte riktigt med i huvudet känner jag. Speciellt inte när man inte är på  topphumör heller, så blir det inte speciellt mycket enklare.
Men jag klarar det väl. Snart är det premiär, vilket ska bli riktigt kul. Och då kommer även lite lediga dagar. Skönt och behövligt.


Bläää på att vara såhär seeeg och trött!

Pusssar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0