and it feels like hope

Sitter ute i soffan med filten omvirad kring mig, fryser, snörvlar och hostar. Älskar mitt imunförsvar eller vad??
Aja, trivs skitbra på praktiken, får göra rätt mycket så det är kul :D Igår så färgade jag en bottenfärg och tonade en, idag så gjorde Sara bottenfärgen och jag toppfärgen. Sen får jag tvätta en massa hår osv. Rullade även löshår igår till 2 tjejer som ska hade det på balen, och ett löshår till en bruduppsättning :)

Nu är jag så trött så jag skulle kunna somna på stutsen alltså, men måste ju hålla mig uppe för o se på Desperate Housewives! Funderar på o lägga mig i sängen o se ett avsnitt innan. Men får se.

Hoppas på att jag får med mig mina klasskompisar o käka på med eller utan imorgon, jag är så fruktansväääärt sugen på deras kycklingtallrik alltså! Hoppas hoppas hoppas.

Orolig för mitt öra också, varken svullnaden eller utslagen har lagt sig. Det är ungeför dubbelt så tjockt som mitt "friska" öra, och är helt knottrigt, till och med lite ner på kinden, shit alltså. Vet inte vad jag ska göra. Väntar några dagar och ser hur det ser ut då. Om det inte blir bättre får jag väl ta ut det :(


Hahah, pigg tjej!
Det syns inte så bra på bilden, örat alltså, hur rött o svullet det är. Hmmm, vi får se.

Puss


Kommentarer
Postat av: Gardiris

Hm... This is really fresh idea of the design of the site! I seldom met such in Internet... Good Work!

2011-06-27 @ 09:59:56
URL: http://gardiris.blog-howto.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0