skjorta, kavaj o röda byxor, röda byxor

Nemen det var ett tag sen! Ingen höjdare på det där med bloggning när jag inte är hemma!
Men tänker berätta om min helg iaf!
I lördags, vad gjorde jag då?...Hmm jag och Jennica gick upp till Brinken, fort som bara den ifrån Jennica för att vi såklart var sena till Isabelle, haha. Långt vare märkte vi när vi kom upp till Brinken och såg utsikten :P
Där käkades det tacos och så var vi ute lite och tittade på film. Linus hämtade upp Jennica och mig, åkte en sväng innan han skjutsade hem oss till Jennica.

Igår solade vi på Jennicas balkong, skönt som bara den och jag fick bränna efter min topp!
Linus kom och fikade med oss, åkte hem till mig och så bestämde vi oss för att ha grillkväll ute i Kärsby. Så vi handlade med oss massa grejer och drog dit senare på kvällen.
Linus lyckade dock bränna nästan alla korvarna, eftersom han hällde tändvätska på engångsgrillen, hahahh!
Så vi fick var sin korv bara. Åkte då istället till donken och köpte cheese. Åkte lite innan Jennica och jag drog hem till mig och sov!

Idag då! Haha, vad mycket det blir, men aa. Jennica o jag vaknade vid 10, skyndade oss på, blev en morgonpromenad och vi insåg hur varmt det var. När vi kom hem la vi oss och stekte på min altan, så himla varmt och skönt! Bikini var det enda som gällde, annars hade vi nog svettats ihjäl.
Sen kom Linus och vi åkte hem till honom och hängde lite där. Åkte till Jennicas och Annas tennis innan vi drog upp till duntis allihopa för att titta på speedway!! Första för iår! Dock var det bara träningsmatch, men ändå. Och jag blev inte så besviken på ljudet. Det har ju varit massa snack om ljuddämparna som de har nu och sådär, men jag tyckte det var helt okej ändå.

Nu sitter jag här i sängen och känner hur det bränner i ansiktet. Haha, galet, känder som värsta sommaren idag ju! HÄÄÄÄÄÄRLIGT!
Imorgon ska det bli fint väder också tror jag? Kanske dock ska hålla mig borta från att ligga och steka, meeen ute kan man ju vara ändå! Uh så gött!

Kan ju säga såhär, träffade Krille på speedwayen, han hade tydligen läst min blogg och tyckte att den handlade för mycket om mig. HAHA, aa Krille, det är därför jag skriver blogg. Fatta vad kul att gå tillbaka om något år och läsa vad jag gjort? Typ som att jag kollar var jag gjorde den här dagen fast för ett år sen. och bilder, texter. Det är väldigt kul. Även om jag bara har ca ett år tillbaka på den här bloggen, så är det väldigt kul att gå tillbaka. Jag gör det här för mig själv, jag bloggar för mig själv. Som om jag skulle prata med någon fast jag bara skriver av mig liksom. Så det är upp till var och en, ingen som tvingar nån att läsa liksom ;) Jag tycker det är kul, även fast jag inte har det mest intressanta livet, men ändå. Det här är en enda grej, som för en gång skull är:
För mig
Om mig.
Då hade jag sagt det, haha. Läs om ni vill, vill ni inte, så gört inte ;) Men jag antar att om du tagit dig tid att läsa ända hit ner, så kanske du bryr dig? haha, nä vad konstig jag är.

Kanske dags att bädda ner sig i sängen och slå på en film? Känns rätt lockande faktiskt.


Jennica och jag var söta innan grillningen igår ;)

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0