för vi har gååått ut 1an, för vi har gååått ut 1aan, för vi har gååått ut 1aan, fyfan vad vi är bra!

Hej på er!
Jag känner att under de här tre dagarna, har inte bloggen varit min största prioritet. Sorryy ;) Om någon nu bryr sig, haha vad vet jag?
De här tre dagarna har iaf varit så jääääääääävla bra!

Tisdagskväll:
Dennis kom hit och jag klippte honom, sen kom Moa som skulle sova här.

Onsdag:
Vi åkte iväg och hämtade upp alla vid 9. Därefter bar det av mot Göteborg och Liseberg!
Åkte en massa karuseller, blev dyngsura i kolorado och flummride, skrattade, käkade glass/slush. Sist med absolut bäst så kollade vi på Johnossi. OMG vad det var bra!!!
Vilken jävla stämning! Vi alla stod och hoppade o skrek ut låttexterna tills svetten rann. Solen gassade på och det var tjockfullt med folk!
Efter konsertens slut, gick vi fram till scenen (vi hade stått rätt långt fram) och frågade vakten om vi inte kunde få trumpinnen som stod i Ossis trumset. Men nej, det gick inte för sig eftersom det var en reservpinne. Vi blev ledsna och flyttade undan oss ett tag. Plötsligt hör jag hur någonting landar nere vid avspärrningen där vakterna stod. Jag spraaang dit när jag såg att det var en trumpinne. Dock inte den vi hade bett vakten om att få, utan en som Ossi faktiskt hade använt, så väl att ena toppen var av och den hade stora hack i sig.
Folket som stod där blev galna och bad om att få den. Men jag sprang fram till vakten (som var densamme som jag tidigare hade frågat om reservpinnen) och skrek "Vi bad om den först, vi bad om den först, vi bad om den först..." osv. Jennica kommer snabbt efter med ett "Ja det gjorde vi, ja det gjorde vi!!"
Vakten kastade några blickar över oss tiggande ungdomar, sen tog han ett kliv åt mitt håll och räckte fram trumpinnen och sa "Okej då..". Jag greppade trumpinnen och Jennica, jag och Anna började hoppa runt som tre galna fjortisar! Herrejissis vilket moment. Vi var så jäkla glada alltså!!
Så glada att vakten fick säga åt oss att tagga ner sen när vi skulle gå iväg, så att vi inte skulle skada någon när vi for runt med pinnen och armar. HAHA!
Vi åkte därefter hemåt, var hemma vid halv 3, gick och la mig lite efter klockan 3.

Torsdag:
Hade sovit i ca 3-4 timmar, innan det var dags att kliva upp. Skolavslutningsdagen!
Var skitstressad redan när jag vaknade för att jag visste hur dagen skulle se ut.
Åkte till skolan, hade avslutning i ca en timme. Så slutade typ vid kl 11. Stressade vidare med bussen in till rese, för att åka hem till Motala. Vi räknade tydligt upp alla saker som skulle tas med lite senare, till våran klassfest. Vi skulle nämligen vara tillbaka i linköping senast kl 14.50, och vi skulle vara hemma med den bussen vi nu satt på kl 13.00. Därefter skulle jag hem och fixa, byta om, äta och packa och ta bussen in till stan för att åka med linköpingsbussen kl 13.43. Låter detta möjligt? Svar NEJ!
Jag hann hem, jag hann att byta om lite assnabbt och slänga ner mina grejer. Mamma var snäll och kom hem o hämtade mig. Så jag var hemma 13.05, mamma kom och hämtade mig 13.20, bussen gick 13.43. Alltså, jag var sååå stressad! Sen skulle vi ju med en till buss från linköping, så om vi missade den skulle vi behövt vänta 4 timmar i linköping på nästa.
Men vi hann med den.
Vi var hos Linns farmor och farfar ute på landet. Skitstor trädgård och pool. Och OJ så kul vi hade det! Heeeelt galet! Festade som bara den, från typ 4 till kl 11. Badade, körde spel, snackade, dansade!
Åkte med bussen nångång vid 11 in till rese. Och typ efter 12 någon gång kom Dennis och hämtade mig, Sara och Micki.
Var väl hemma vid 1 eller nått.

Fredag:
Jag ville bara sova ut, men nepp, skulle upp och kolla när Tobbe och Robban sprang ut på Platen!
Var där, sen ner på stan och kolla flaken (OOOH JAG VILL TA STUDENTEN!!)
Gick sen på stan med Jennica, Ivana och Kicki. Sen gick vi i spöregn hem till Jennica. Innan jag knallade hem igen.
Sen bar det av till Tobbe och Robban för studentfirande, och nu kom vi precis hem!

Nu fick ni veta det mesta om mina 3 dagar!
Var säkert ingen som orkade läsa, men ändå, hahah ;)
Bilder kommer i ett annat inlägg efter det här, blir så mycket mer annars!

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0