It's not fair!

Hejhej!
Sitter här hemma i sängen och mår ganska bajs. Har nog fått samma förkylning som Jenncia skulle jag tro. Kände av lite imorse bara, nu är näsan helt igenkorkad, börjar få ont i halsen och huvudet dunkar. Och på det har jag en tandställning som blev spänd imorse som känns ganska rejält. Kul liv.

Aja, det bar av till tandläkaren, har förmodligen inte långt kvar!! Vänstra gluggen ska gå igen bara. Har en tid för att spänna i juli, och en tid hos själva tandläkaren i september. Man träffar ju annars bara tandsköterskor när man spänner.
Åkte hem efter det och fixade mig. Sen cyklade jag ner till stan för att träffa Malin. När jag fick syn på henne sprang vi mot varandra och kramades. Faan så saknad hon var, nästan ett år sen sist!
Vi gick till Sjöglimten, jag käkade en pastasallad med kycklingfilé, jääättegod kyckling!
Efter det gick vi på stan ett bra tag innan vi skildes åt.
Jag köpte mig en ringpiercing att byta till i örat. Så det var det första jag skulle göra när jag kom hem. Jo tjena. Kan ju säga att jag höll på i minst 40 minuter med att få på den. Det var bara några millimeters öppning, där det sitter en kula som man pillar bort, trycker i ringen och sen pillar dit kulan igen. (Kulan har två små jack i sig) Jävlar vilket pill. Och shiiit vad ont det gjorde. Örat svullnade upp som det gjorde då i början, så nu har jag suttit med en isbit mot örat i förhoppning på att svullnaden skulle gå ner. Usch!
Men nu är den iaf på plats. Tänke att den förhoppningsvis är lättare att sova på än en stav. Vi får väl se.
Har inte en aning om hur jag ska få av mig det heller, haha. Får väl knippsa bort den när det väl är dags.

Ikväll kommer Jennica och sover här, och imorgon blir det myspyskväll/natt med Moa då jag ska sova där!
Sov med flätor inatt, plus körde lite med trippeltången :)

Ska till stan o möta miss Fransson nu,

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0