we're not living in America but we're not sorry

Woop wooop

Studsar runt här i min säng och känner mig allmänt uppspelt och glad. Vet inte varför, men det är ju härligt! :D
Då och då kommer jag dock på att, fan, jag är ju sur ju! Och vet ni varför? Jo innan jag precis skulle åka till Anna förut, så gick vår varmvattebredare sönder. Så vi kommer inte ha varmvatten på flera dagar. ATTANS!
Som tur var fick jag låna mig en dusch hemma hos Anna, och imorgon får jag väl åka hem till mormor efter dansen eller nått. Känns som att det var liiiite smått onödigt att den skulle gå sönder faktiskt.

Men men, pluggade ett tag hos Anna, gjorde en del tal...dock inte alla som jag hade tänkt, men äh!
Gick till östenssons och mötte upp Albin, de tjockisarna köpte sig en massa godis som de skulle mumsa på ikväll.

Oh, nu kom det en låt som jag verkligen börjat gilla! Jenncia visade mig en kille som heter/kallas (?) Movits! Asgrym, rappar  till gitarr o såna "vanliga" instrument, typ blåsinstrument o grejer också. Grymma texter också. I-landsproblem heter den jag fallit för, skitbra text, haha. Sättert mitt i prick. Lyssna!

Ikväll hade jag tänkt mig att antingen krypa ner i sängen rätt tidigt och glo på en film, eller lägga mig med min SOLO-tiding som kom härom dagen, som jag faktiskt hållit mig från att läsa. Så tråkigt när man läser hela tidningen direkt när man fått den, o så kommer den bara varannan månad...(tror jag)

Juste, ska sticka iväg till Jennica o hämta lite grejer som jag inte fick med mig förut. Hmm, kan hon inte komma hem nu så att jag kan sticka dit o hämtat för o sen krypa ner i sängen. Länge sen jag sov i min egna säng känns det som, haha. Torsdags vare nog. Jo, sov hos Anna fredag-lördag, Jennica lördag-idag.Ahepp, tror jag ska glo runt lite efter någon snygg bikini som man kan klicka hem. Och drömma sig bort lite tills sommaren liksom ;)

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0