you're the stranger that confused my heart

Sitter i sängen, helt sjukt trött.
Har pluggat lite halvt. Inte fått in nått kan jag ju säga. Körde typ hela kvällen på "jag lägger papprena bredvid mig i soffan så hoppar säkert faktan in i huvudet av sig självt"-taktiken. Den funkade tyvärr inte.
Så har nu suttit och skrivit av allt som vi ska kunna (som jag vet om iaf), så förhoppningsvis har väl lite gått in.
Egentligen vill jag få MVG på det här provet, så jag kan behålla mitt betyg...men det känns ju rätt omöjligt måste jag ju säga. Känns hemskt också att jag bara kommer plugga två dagar till frisörprovet. Där jag definitivt vill få MVG! Det är ju frisör jag vill bli, inte idrottare liksom.
Men men, får plugga allt jag hinner imorgon på idrotten, så äre stenhårt plugg tisdag onsdag som gäller. Ska försöka klämma in gymmet på tisdag också. Blev inget idag eftersom vi valde att gå ca 2 mil istället. Kan säga att gymmet hade varit lite varmare iaf, hah.

Var dum o käkade pizza förut. Fast käkade bara en halv, så det borde ju inte lagt sig så mycket? haha nevars, blev så sjukt mätt så jag fick inte i mig hela. Tar resten imorrn till lunch. Smidigt. Har sån idétorka på vad jag ska ha med mig för mat varje dag. Skolmaten är ju skit så vi är ett gäng som tar med oss mat och värmer istället. Dock brister fantasin efter snart 2 terminer som sagt var.

Har snackat med syrran och kommit på att jag åker till henne nästa fredag och stannar till söndag! Dock äre ju för att jag ska vara med på SM på lördag. PIRRIGT!!! Men hon är snäll och låter mig sova där, så jag slipper gå upp så tidigt. Sen stannar jag på söndagen så vi kan umgås lite :) Saknar henne när hon är borta så mycket!
Snacka om att jag kommer hälsa på mycket i stockholm i sommar syrran, det kan du räkna med...haha :D

Nu i helgen blir det också lite spännande. Fast fortfarande vill jag nog inte säga det. Endel fattar nog ändå, haha ;)
Längtar redan efter helg och det är söndagskväll...oh hur ska detta gå.

Nämen nu ska jag snart lägga mig o sooova lite.
Tre söta tjejer solandes i lördagseftermiddag!


Earth Hour hemma hos Jennica igårkväll!


Frusna tjejer på dagens långpromenad!

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0