as if we never said goodbye

Världens knäppaste dag!
Nästan iaf!

Började med mattenationella, som jag tyckte kändes helt okej, men när man hörde efter med klasskompisarnas svar...så sjönk mitt självförtroende rätt drastiskt kan jag ju säga, höhö. Matte är inte min starkaste sida.
Åkte iaf hem efter det, hade egentligen föreläsning. Men ingen orkade vänta en timme för att sen se en halvtimmes föreläsning.

Hann hem ett tag, snackade med Jennica och vart på så jääävla bra humör!!
Gick hem till henne, hängde där en sväng innan vi gick vidare till donken. O herre jissis vad jag har garvat idag. Hahahah, får ett stort smile på läpparna bara jag tänker på hur knäppa vi är!
Det roligaste/pinsammaste jag gjort idag, var väl när tjejen på donken kom fram till oss med våra cheese, och jag skulle säga tack...men satt tydligen och tänkte på något helt annat, så jag skiner upp som en sol och säger högt "HEJ!!:D". Hahhahah, både Jennica och jag vek oss av garv. Kanske inte låter så roligt, mestadels en interngrej, som man var tvungen att vara där för liksom ;)

Sen gav vi oss vidare ut på äventyr...till Två Små Hus där vi kommer spendera stor del av våran sommar, genom att sommarjobba där! Glassuppläggning och servering blir det iår :)

Nu har jag käkat kinamat, tittat på Glee, funderat på morgondagens klipp-prov och tänker nu ta mig en skön dusch!

No matter how hard it seems to be, no matter how easy that person think it is, it's all up to you to decide.

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0