om sanningen ska fram

...så är jag riktigt trött. Fast det tänker jag inte säga högt.

Skolan idag så, nationella hela förmiddagen, läs gick la helt okej, hör gick åt pipsvängen! Sista sidan chansade jag helt för jag hörde knappt nått! Kul, hej fail.
Sen var jag med på idrottsteorin innan jag åkte hem. Åkte vid 1, var hemma i huset kl 3???? Åhh, satt o svettades på TRE bussar. Linköpingsstadsbuss, buss till Motala, stadsbuss igen. Gick jättesnabbt hem från busshållsplatsen, och slängde av mig kläderna. Haha, så jäkla varm! Drog på mig bikinin och gick ut på altanen och började steka direkt!
Tappade tiden där lite, tror jag somnade ett tag? För vid halv 5 vände jag på huvudet, blev vettskrämd av att när jag öppnade ögonen, stod Dennis där i trädgården. Tror jag flög en meter!
Satt ute o snackade en hel massa, tills han drog vid 7. Då var det dags för mig att dra igång med den roliga hemuppgiften i frisör. Tjihooo!
Fast det känns rätt bra ändå, pappa hjälpte mig, så har gjort nästan hälften av frågorna. Började nerifrån (fråga mig inte varför, kändes väl som om de i botten var lättare, haha) så gjorde nr 10, 9, 8, 7 och 6. Så 5 st kvar. Ska göra de jag kan imorgon eftermiddag/förmiddag...och resten jag inte kan får pappa hjälpa mig lite med. Behöver honom som tolk eftersom sidan vi ska läsa ifrån är värsta juridiksnacket typ, hemskt, fattar ingenting.

Har tittat på DH, och nu ligger jag i sängen och tittar på Cougar town. Ska väl kanske ändå lägga mig skapligt eller aa, "skapligt"...även om jag inte ska till skolan imorgon. Så att jag kan få sova ut ordentligt utan att behöva sova till 12. Och har sån himla huvudvärk, mina ögon kliar och näsan rinner och blir täppt på samma gång. Jävla pollen. Känner att hela min kropp är täckt av pollen, det var extremt mycket i luften idag. Usch!
Brukar inte känna av det så extremt mycket. Men idag var det jobbigt. Stackars de som är extremallergiker!Bara för att jag sitter vid skoldatorn och inte har mycket bilder :P
Snart ett år sen vi tog dessa bilder. Sjukt alltså.
Snart ett år sen jag slutade 9an.
Jag har snart gått ut första året på gymnasiet.
Känner mig fortfarande som en liten plutt sexa eller nått, haha.
Fast vill verkligen ta studenten nu!

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0