this time I'm not leaving without you

Hej bränd tjej!
Nämen det är la inte så farligt egentligen, men nu börjar det hetta lite i ansiktet :P Satt ute lite på eftermiddagen.
Vid halv 2 gav jag mig ut på promenad i det fina vädret. Det var ganska så mulet när jag gick, så hade på mig min nya fina väst/linne med knappar, shorts, strumpbyxor och converse. Strupbyxorna fick jag ju ångra kan jag ju säga. Varmt som bara den!!
Gick iaf ner till Varamon, en bit till mormor, men de var inte hemma, så jag vände igen och gick vägen tillbaka genom Varamon, och sen en liten omväg hem. Var ute i lite mer än en timme, så det kändes skönt! Förtom att (ursäkta fräscheten) svetten rann! Galet varm och jag fick ångra att jag precis innan hade duschat! Så än en gång kom jag hem, slängde av mig kläderna, värmde lite mat och gick ut i solskenet. Blev så sugen på att bada, så när Jennica slutat cyklade jag hem till henne, sen gick vi till Varamon. Solade en stund innan det blev lite molnigt. Då bestämde jag mig för att ta årets första dopp! Så sprang ut i vattnet och slängde mig i! Det var faktiskt inte så kallat som jag trodde :P
Sen gick i hela vägen hem till henne igen, och så cyklade jag hem till mig. Så nog har jag rört på mig idag minsann! Duktig!
(Dock blev det ju värre när jag kom hem och pappa hade köpt mat från donken, attans!)

Har pluggat nu, och är klar med inlämningen så skickat in den nu! Ska skicka den till Josefin imorgon, så ska vi rätta varandras typ? Jättekonstigt, fattar inte varför de ska se både vad jag skrivit, och sen måste jag rätta en klasskompis och skicka in det jag har lagt till på hennes? Konstigt...

Nu har jag fått Gaga-fnatt, så lyssnar på min gagalista på spotify. Tänkte dock sätta på en film snart, ingen aning om vilken, men det får vi se. Lite sugen på någon av Hilary Duff filmerna som jag kan vart enda ord utantill ;) haha, besatt av hennes filmer!

FÖRE SOLNING DESSA TVÅ DAGAR:EFTER SOLNING DESSA TVÅ DAGAR:
Och, ja jag är medveten om att jag visat BHn, men där ser ni vilken linje jag fått!! Jihaa! Fast ser mer ut i verkligheten, synd bara att magen ser det inte ens ut som om jag har solat, likaså benen. Haha, har nog nästan bara pigment i ansiktet, dekoltaget(?) och armarna :P

Puss

Juste, glömt att berätta!
Nu på lördag (den 14/5) klockan 18.30 är det modevisning på Wetternmagasinet.
MQ står för kläderna, och Carinas hårstudio för håret!
Vi visar vårens senaste trender, det kommer vara buffé, mingel och liveband.
Biljetter finns att köpa på Carinas Hårstudio, Skolgatan 8 (nedanför hemmakväll) och de kostar 150 kr. I det får ni äta ur den smaskiga bufféen som kommer finnas där.
Kom och kolla vetja tjejer, kommer att bli superkul!
Jag ska vara med och jobba. Hjälpa till med frisyrerna och så, börjar med förberedelserna redan imorgon, kommer att bli superduperroligt! Tjejerna på studion är så himla duktiga, och har varit på mååånga coola modevisningar, så denna kommer att bli riktigt lyckad tror jag verkligen!
Modellerna som jag vet om kommer ifrån Motala, de flesta iaf, så det kan ju vara kul att se såna som man känner igen gå på catwalk! Eller hur?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0