Snabba cash

Halloj!
Dagarna går föör fort nu.
Hade iaf en bra utgång med Sara i onsdags.
I torsdags klippte jag kusinen, solade med Jennica, spelade minigolf och pratade resten av kvällen med henne och Andreas.

Ett bra avslut på veckan blev det igår, gick på bio med Victor och såg Snabba cash 2!

Vi hörs!
Puss


Ta mig till havet

Ååh, jag vill utomlaaands!
Moster var här förut idag, nyhemkommen från Kreta, brun som en jävla pepparkaka. Jag vill med! :(

Dagarna rullar på och närmar sig hemskt nog skolan...
Men innan dess tänker jag ha riktigt bra sista dagar på lovet!
Vi börjar med utgång imorgon med Sara!

Vi hörs!
Puss


Tonight there's a party on the rooftop

Haaj!
Sitter just nu på bussen påväg in till Linköping för en väldigt spontan utekväll Ingrosso och company! Kan bli riktigt kul eftersom partyhumöret varit på topp allt för länge nu för att inte fått användas ;)
Annars då? Jo jag har haft det bra! I början av veckan var jag i Malmö och Danmark och shoppade lite. Bland annat en ny skinnjacka och två par skor!
Sov hos Victor inatt och sen vet jag inte så mycket mer som har hänt faktiskt. Försöker komma på mycket att skriva nu bara för att ha något att göra...glömde hörlurarna hemma :(

Men vi hörs!
Puss


Jag vill att din hall blir där jag hänger min hatt

Helluu! Ligger i soffan och tittar på Hälsoresan med Stig Helmer. Kul va? Haha. Ne men idag har Sara varit här, bjöd på tacos och även på en klippning minsann! Vi pratade även Londonresa i höst som jag verkligen hoppas blir av!! Snart står det grillat med klyftpotatis på bordet, mumms. Vi hörs, puss!


I can see your halo

Ligger i soffan och är ganska jätteopepp på att åka till skänninge marken. Igår var en lång och jobbig dag. Skulle jobbat, men halkade på trädäcket utanför kiosken, tog emot mig med axeln och ansiktet, knäckte även till nacken. Hamnade typ i chock eller nått och fick åka till akuten. Så där spenderade jag hela dagen. Som tur var så var inget brutet. Bara knäckt till nacken så att musklerna fått sig en smäll, och i axeln kan jag ha pajat en muskel. Ska tillbaka om 2 veckor och kolla till det. Får välja mellan två onda ting typ, antingen ta morfintabletter som jag mår skit av, eller ha ständig smärta i axeln, yeeeey funny! Vi höra när jag är på bättre humör. Puss


RSS 2.0